...poniasiaa.

Tästä päivästä tuleekin todella blogivoittoinen. Postattavaa olisi vaikka kuinka, mutta ehkä voisin vähän hidastaa tahtia ettei kyllästyminen iske aivan samantien ja kirjoitusaiheet lopu. Tämä oli kuitenkin pakko vielä lisätä tänne ennen kuin kokonaan unohtuu.

Eli uudet ponihankinnat. Sain siis piiiitkästä aikaa lisää poneja tällä viikolla. Villitys taas iski ja poneja taisikin tulla lähemmäs 20 kerralla. Ensimmäisen satsin sain maanantaina ja toisen eilen keskiviikkona. Suurin osa poneistä kunnostettavia, mukana myös muutama hyväkuntoinen, jotka kaipaavat vain pientä hienosäätöä, sekä mukana myös baittiponi, jonka luulin saavana vielä kuntoon, mutta aika toivottomalta näyttää. Tässä kuvat saapuneista poneista. Niiden kunnostusoperaatioista lisää tekstiä ja kuvia myöhemmin.

Maanantain satsi: (kuvassa siis Raspberry Jam, Hopscotch, Love Story, NB Bunkie, Pretty Beat, Painting-time, Party Time, sekä baittivauva, joka tunnollisen puunaamisen jälkeen paljastui Baby Moondanceriksi silmämaalien perusteella ainakin)

Tässä myös keskiviikon satsi. Kuvassa ensimmäisenä vasemmalla näkyy meidän likan käsi, joka kävi nappaamassa ponin heti kun sain ne laatikosta. Ponit ovat (vasemmalta oikealle) Sea Breeze, Pina Colada, Sunspot, Sportstime, Rosette, Baby Blossom, Sugarberry, Shaggy, Mainsail, CP Bowtie, Parasol ja Firefly

Yhteensä tämän viikon saldo siis 20 ponia. Siinä onkin taas hommaa kerrakseen.