Ja uutta postausta heti perään. Aurinko alkoi niin hyvin paistaa, että Sunshine ponit pääsivät aurinkoon. Joten täytyyhän sitä vähän näyttää kuinka kauniiksi ne sain kunnostettua. Sand Digger ja Wave Runner ovatkin jo aikaisempia hankintoja, mutta Mainsailin sain vasta tällä viikolla. Sarjalleen tyypillesesti sen karvojen väriä vaihtava osa oli todella hampussa. Keltainen osa sen sijaan onneksi todella silkkinen. Tältä se näytti saapuessaan:

Ja tältä se näyttää pesun, karvojen silityksen ja uuden kampauksen kanssa:

Wave Runner onkin vähän surkeampi tapaus. Sillä oli mustekynää (ja on vieläkin) kropassaan ja karva vielä huonommassa kunnossa. Lisäksi hännästä puuttuu tupsu. Harjasta valkoisen osan vaihdoinkin, mutta hännälle en ole vielä tehnyt samaa. En raaskinut vaikka aika karulta näyttääkin. Sekin on saanut pesun ja silityshoitoa ja vähän aknevoiteellakin sitä käsittelin, mutta muovi ei oikein siitä tykännyt vaan lähti vähän haalistumaan. Onneksi bonjasin sen ajoissa, eikä poniin jäänyt ihan kamalia jälkiä. Häntää pitäisi vähän vielä ehkä silitellä, mutta alkaa vähän jo tuntua, että sekin on aika lailla mennyttä. Ennen-kuvaa ei ole, mutta tältä se näyttää nyt: (poni jäi kuvauksen jälkeen vielä aurinkoon mustekynähoitoon, jos viimeisetkin jäljet vaikka lähtisivät)

Viimeisenä vielä Sand Digger. Se olikin jo tullessaan aika hyvässä kunnossa, enkä sille ole oikeastaan tehnyt muuta kuin pientä pyyhkimistä. Karvoja voisi ehkä vähän silitellä, mutta täytyy koittaa siihen sitten perehtyä myöhemmin. Näitä poneja minulla on kaksi ja toisen voisi varmaan myydä jossain vaiheessa. Sille hännän vaihdoin kun raukkaparha oli täysin hännätön. Tässä kuvaa molemmista ensimmäisenä poni, jolla täysin alkuperäiset karvat:

Ja seuraavassa sisarukset samassa kuvassa. Toisella ponilla (ylläoleva) silmät ovat vaalean liilat kun normaalisti ne ovat pinkit. Olen miettinyt, että ovatko ne vain haalistuneet vai ovatko silmät tarkoituksella sen väriset. Ponit ovat kuitenkin molemmat china-versioita, mutta kaviomerkit ovat kuitenkin erilaiset.. kuka tietää? :)

Ja lopuksi vielä yhteiskuva: